HTML

Ákos blogja

Ákos egy furcsa, sokáig fel nem ismert betegség miatt került kórházba egyik napról a másikra. Szeretném a betegség lefolyását dokumentálni és kapcsolatba kerülni másokkal, akik hasonló betegségről tudnak a környezetükben.

Friss topikok

  • Bleed: Köszönöm! Sajnos tudom, mi történt vele. Ő mondta a 37-et, én meg kinéztem belőle. Anyukájáért rés... (2009.10.17. 17:17) Csekő Ákos személyesen ír
  • Märy: Szió! Minden nap belátogatok a blogba, és örömmel tölt el, h. ha új bejegyzést találok, mert az mi... (2009.01.16. 19:07) Unalmas napok.

Linkblog

A negyedik hetemet kezdem.

2008.11.24. 21:13 Szenátor

Eljött bizony ez is. A negyedik hetemet kezdem az intenzíven. Me reggel apám nem jött be, mert valami dolga volt, de délutám nagyon sokan jöttek. Már tegnap este azt mondták apámnak, hogy gégemetszést csinálnak rajtam. Ehhez hozzá kellett járulnia. Na ezt persze megtette. Kicsit ellenkezhetett volna, de az én apám ilyen konformista. Estig sem csináltak semmit, csak új kanült kaptam a vállamba. Már nem tudnak hol szúrni. Inkább ne szúrnának sehol. Most nagyon sok infúziót kapok. Ma itt volt Lilla - csak röviden, biztos ment tanulni - Barbi, Szasza és Evelyn. Apámnak nem mondtak este se semmit a vírusfertőzésről. Csak annyit, hogy a látogatás után csinálják a gégemetszést. Ez megint valami szadizás, hogy ne tudjak rendesen pihenni. Mostanra ennyit. Csak tudnám apám miért ment el olyan gyorsan és miért volt olyan nyugodt. Ez tud valamit. Én inkább alszom és holnap reggel majd meglepődnek, hogy milyen új cső van bennem.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://virusfertozes.blog.hu/api/trackback/id/tr66786732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása