HTML

Ákos blogja

Ákos egy furcsa, sokáig fel nem ismert betegség miatt került kórházba egyik napról a másikra. Szeretném a betegség lefolyását dokumentálni és kapcsolatba kerülni másokkal, akik hasonló betegségről tudnak a környezetükben.

Friss topikok

  • Bleed: Köszönöm! Sajnos tudom, mi történt vele. Ő mondta a 37-et, én meg kinéztem belőle. Anyukájáért rés... (2009.10.17. 17:17) Csekő Ákos személyesen ír
  • Märy: Szió! Minden nap belátogatok a blogba, és örömmel tölt el, h. ha új bejegyzést találok, mert az mi... (2009.01.16. 19:07) Unalmas napok.

Linkblog

Ez már unalmas

2008.11.25. 21:21 Szenátor

Ma nem voltam nagy formában. Reggel kiderült, hogy a herpesz vírusról kialakított jó véleményem mégsem annyira jó. Valszeg nem az okozott nálam kiakadást. Megint nem tudunk semmit. Ma jól lélegzem, mert tegnap kaptam egy gégemetszést. Csak aztán szépen begyógyuljon. Hú gyerekek, egyszer kikerülök innen nagyon berúgok. Megpróbálom nem lefejelni a klotyót. Azt viszont nem tudom mikor lesz ez. Most éppen kitartok, próbálok erőt gyűjteni a jövőre. Szépen lélegezni, ez a fontos.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://virusfertozes.blog.hu/api/trackback/id/tr73788619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása